Samsung UE43MU6102

  135000 Ft( fixar )
 • Bács-Kiskun

  Kalocsa

  Kínál

  szeptember 17

  Apróhirdetés leírás

  Új a készülék.

  UHD felbontás 

  Tapasztald meg az élénk részleteket az UHD TV 4K felbontásának köszönhetően. Az élethű színeknek és fényerőnek köszönhetően minden megtekintett tartalom jobban fog megjelenni, mint valaha. 

  PurColour 
  Fedezd fel a természetes színeket a PurColour segítségével. Vesd bele magad a szórakozásba és élvezd az élethű és részletgazdag színvilágot. 

  HDR 
  Gyönyörködj az eddig nem látott részletekben. Éld át az igazi HDR-élményt a lenyűgöző részletességű fényes és árnyékos jelenetekkel. 

  UHD Dimming 
  Az UHD Dimming technológia optimális színeket – mély feketét és tiszta fehéret – élességet és kontrasztot biztosít az élethű képminőség érdekében. 

  Karcsú kialakítás 
  Letisztult és kifinomult megjelenést kölcsönöz otthonodnak, bárhová is helyezed. 

  One remote control 
  A Te kezedben van a kontroll! Irányítsd minden eszközödet egyetlen távirányító segítségével. A Hangalapú irányításnak köszönhetően többé nem kell átfutnod a csatornákat. 

  • Netflix streaming hozzáférés szükséges.


  Smart View 
  Csak csatlakoztasd mobilodat a nagy képernyőhöz, és élvezd tartalmaid széles választékát. A Smart View applikáció segítségével pedig teljesen átveheted az irányítást mobiloddal. 

  Smart Hub 
  Nézz mindent egy helyen. A One Depth segítségével az összes tartalmadat meg tudod jeleníteni egy képernyőn. Férj hozzá könnyedén tartalmaidhoz, és nyisd meg az előnézeti módot, mielőtt továbblépnél. 

  Auto detection 
  Felismeri eszközeidet, amint csatlakoztatod azokat a TV-hez. A Samsung TV automatikusan felismeri eszközeidet, és azonnal kiválaszthatod a bemenetet. 

  • Az eszközöket a One Connect-hez szükséges csatlakoztatni a HDMI kábelen keresztül.


  Így is ismerheti: UE 43 MU 6102, UE 43MU6102, UE43MU 6102 

   Az Apronepper.hu nem vállal felelősséget a hirdetés tartalmáért. | Hirdetés ID: 1754